Tupak Amaru Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2017 Witam. Szukam nawigacji na androida w której można wyszukać miejsca po wpisaniu współrzędnych GPS. Czytałem tą stronę i zainstalowałem ten program ale nie potrafię wpisać danych GPS. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Potrzebne jest mi to tylko po to by odszukać słupy graniczne w lesie po odczytaniu danych z Geoportalu. Czyli mile widziane układ odniesienia taki sam jak stosowany w Geoportalu. Może być nawet Online mam Aero 2 czy kartę z orange tylko do neta. Telefon Lenovo C2. Cytuj
Alczanek1990 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2017 Igo Primo Nextgen super rozpoznaje współrzędne w różnych formatach polecam... Cytuj
renatan Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2017 AutoMapa [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2017 Tu masz link do forum -[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Są różne - poczytaj - płatne są z witaminką. Cytuj
Tupak Amaru Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2017 Wykorzystałem mapy Google ale na laptopie i jako ulubione miejsca wysłałem na telefon. Działa całkiem nieźle odnajduje dane punkty w terenie, oczywiście dokładność nie jest doskonała ale wystarcza do tego co mi potrzeba. Dzięki wszystkim za pomoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi