Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Pisałem już tego posta w innym dziale dotyczącym Windows 10 ale postanowiłem napisać też tutaj... Bacznie się przyglądam rozwojowi Windows 10 i ciągle zastanawiam się czy by się na niego nie przesiąść... moje pytanie brzmi czy opłaca się przesiadać z Win 7 na Win 10 ? a może Win 8.1 ? Co polecacie bo mam dylemat z tymi systemami... Mój komputer to: Procesor AMD Athlon II X3 455 3.30GHz (3 rdzeniowy procek) Pamięć RAM 8 GB DDR3, Karta graficzna, AMD Radeon R7 250 DDR5 2GB, Dysk HDD, Seagate 1 TB, Obecny system operacyjny Windows 7 Ultimate x64... Za wszystkie szczere rady będę wdzięczny... Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuje... :)

Opublikowano

Co lepsze Mercedes klasy, czy Mustang z 68? Niestety musisz sam przetestować i odpowiedzieć na to pytanie. Ze swojego doświadczenia 8.1 odradzam. Ale są masochiści, którzy się nie zgodzą. Twój sprzęt pociągnie wszystkie systemy. Ale musisz testować swoje programy. Jeśli tylko do wykorzystania internetu to twoje pytanie jest niepotrzebne.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Opublikowano

Zaraz posypie się lawina krytyki że skoro win7 działa to zostań na nim, a ja proponował bym ci przesiadkę na w10 zapoznanie/oswojenie sie z tym systemem tak z tydzień lub dwa a wtedy podjęcie własnej decyzji na własnych spostrzeżeniach i zdobytym doświadczeniu :)

Opublikowano

Na takim kompie Win 10 działać będzie bez problemów. Pytanie tylko po co zmieniać coś co działa ok. na coś co tez niby jest ok. ale nie ma wersji ostatecznej. Jeśli Win 7 działa Ci ok. to co zyskasz przechodząc na Win 10? Pamiętaj iż jest tu cały podsystem kafelkowy którego nie da się usunąć w 100%. W win 7 jest też normalne menu Start które w 10 trzeba uzyskiwać zewnętrznymi programami. 

Zmienić oczywiście można tylko po co? W jakim celu? Jaki z tego zysk? Ale oczywiście to Ty decydujesz. Jeśli 10 Ci się podoba to zmień.

Opublikowano

lepiej podaj model płyty głównej czy masz jakieś wsparcie do windowsa 10 bo jeśli nie to mogą być problemy w wydajności

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty..

Z powodu: Brak zainteresowania

Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś".

Pozdrawiamy zespół Winclub.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie