adamkon Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2017 Windows 10 Black Edition for Windows 10 (Theme) linki : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] -------------------------------------------------------------------------------------------- Jeśli ci pomogłem daj strzałeczkę, ciebie nie kosztuje mi zwiększa reputację. Dzięki ! Cytuj
ziloth Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2017 Muszę przyznać, że niezły pakiecik! Cytuj
h4r Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2017 pójdzie na [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ? Cytuj
Gość Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2017 Na 1703 masz to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] po drugie to chyba lepszy sposób bo tu ci zmienia wszystko na czarne + możesz użyć innych motywów ikonek itp Cytuj
Jasnacholera Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Jak to zainstalować, pomoże ktoś...? Cytuj
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 A po co ci to jak możesz sobie zainstalować czarny motyw + skiny z devianarta tutaj masz mój poradnik [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Jasnacholera Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 A po co ci to jak możesz sobie zainstalować czarny motyw + skiny z devianarta tutaj masz mój poradnik [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzieki zaraz zobaczę... U mię przyniosło marne efekty... Cytuj
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Jak masz jakiś wpis do mojego poradnika to napisz to w moim temacie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi