adamkon Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 Windows 10 Black Edition for Windows 10 (Theme) linki : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] -------------------------------------------------------------------------------------------- Jeśli ci pomogłem daj strzałeczkę, ciebie nie kosztuje mi zwiększa reputację. Dzięki ! Quote
h4r Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 pójdzie na [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ? Quote
Guest Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 Na 1703 masz to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] po drugie to chyba lepszy sposób bo tu ci zmienia wszystko na czarne + możesz użyć innych motywów ikonek itp Quote
Jasnacholera Posted August 7, 2017 Report Posted August 7, 2017 Jak to zainstalować, pomoże ktoś...? Quote
Guest Posted August 7, 2017 Report Posted August 7, 2017 A po co ci to jak możesz sobie zainstalować czarny motyw + skiny z devianarta tutaj masz mój poradnik [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Jasnacholera Posted August 7, 2017 Report Posted August 7, 2017 A po co ci to jak możesz sobie zainstalować czarny motyw + skiny z devianarta tutaj masz mój poradnik [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzieki zaraz zobaczę... U mię przyniosło marne efekty... Quote
Guest Posted August 7, 2017 Report Posted August 7, 2017 Jak masz jakiś wpis do mojego poradnika to napisz to w moim temacie Quote
Recommended Posts