Mark72 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2017 Witam... może ktoś ma podobny problem z Edge? Problem występuje na stronie Allegro (przynajmniej ja tylko na tej stronie zauważyłem) Normalnie wyświetlana strona.... a tak po kliknięciu przycisku Wstecz.... jak się kliknie Odśwież to strona wraca do normalnego wyglądu Cytuj
razor1995 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2017 @Mark72, podaj ten konkretny link, zerknę Cytuj
Mark72 Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2017 wejdź sobie po prostu na Allegro i tam pochodź obojętnie po jakich aukcjach.... wchodzisz w jakąś aukcję potem klikasz Cofnij (Wstecz) ..... i żeby strona wyświetliła się prawidłowo trzeba kliknąć Odśwież Cytuj
VACek Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2017 U mnie edge normalnie cofa, ale fakt faktem, strasznie wolną przeglądarką sie zrobił ;/ Cytuj
Truskafka Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2017 U mnie na drugim lapku normalnie dziala. Nie robiles nic w ustawieniach? Cytuj
Mark72 Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2017 nic nie zmieniałem w ustawieniach, wszystko domyślne Cytuj
Windows 10 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2017 A czasem nie włącza się przy cofaniu ta opcja od wyglądu do czytania? Na pierwszym zdjęciu jest czarna a na drugim biała. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
VACek Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2017 A czasem nie włącza się przy cofaniu ta opcja od wyglądu do czytania? Na pierwszym zdjęciu jest czarna a na drugim biała. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Widok do czytania zupełnie inaczej działa na stronie z "kodem" jest dostępny ponieważ strona ma sam tekst ale to nie on tu zawinił Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi