provectus Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2014 a dysk jest na pewno sprawny? i [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zrób pena boot, nie ma bata by nie wstał... Cytuj
WinFrank Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Mogę sformatować pendrive'a i zgrać iso tym programem, który podałeś Edit: Wolę sprawdzić [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] metodę. Edit 2: Oba sposoby nie działają. Kiedy chcę uruchomić kompa i mam do wyboru "Instalator systemu Windows 8(.1)" i swój system, klikam to pierwsze i jest błąd (nie BSoD), jakoby nie znajdowało pendrive'a. Ponadto informuje, że płyta jest uszkodzona. Prawdopodobnie jedynym iso, który może działać jak należy, jest oryginalny Windows 8.1 (tamten Enterprise też miał Bluescreena, ale uruchamiałem instalator z pliku podanym w 3 poście). I jeszcze jedno. Kiedy naciskam w trakcie bootowania (logo Lenovo) F12 i klikam na pendrive'a, przez jakieś 10 sekund nic się nie dzieje, potem wyskakuje BSoD po angielsku (!), a powinien wyskoczyć spolszczony. A Bluescreen, który pojawiał się przy uruchomieniu setup.exe z folderu sources, wyskakiwał po 2 sekundach (!). Edit 3: Ponownie pobieram tego Enterprise'a. Spróbuję zrobić to samo, co z tamtą wersją "ósemki-jeden". Trzymajcie kciuki Edit 4: Nie udało się . Przez jakiś czas ósemka będzie na tym kompie, potem będę kombinował na 7 :megaplasma: Windows 8.1 vs. Mój komp Edytowane 28 Lutego 2014 przez WinFrank Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi