PaVePL Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Witam. Czy mógłby ktoś z was polecić mi dobry system pod tą konfigurację? Wcześniej używałem różnych modów XPków i Siódemek z większością bardzo dobrze mi się pracowało. Szczególnie dobrze zapadł mi w pamięć MX8.1 i Win Dream OS extreme v3 (o ile dobrze pamiętam). W niedalekiej przyszłości do zestawu dołączy dysk SSD pod windows więc zależy mi na jego dobrej obsłudze. No i jak widać mod musi obsługiwać WiFi. Z góry dziękuję wszystkim za pomoc
VACek Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Win 7 Extreme v3 lub new extreme, a W10 jedynie czyścioch i samemu porządek zrobić
PaVePL Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Głupie pytanie, leniwego człowieka... Jest na forum gdzieś do pobrania czysty win 10 64bit pl z wszystkimi aktualizacjami?
MadDragory Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Głupie pytanie, leniwego człowieka... Jest na forum gdzieś do pobrania czysty win 10 64bit pl z wszystkimi aktualizacjami? Cześć, Fajny żart z komputerem hehe co raz więcej takich żartów . Dlaczego "Głupie pytanie " ? wystarczy "leniwego człowieka " Win10 od @Mr.T : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
VACek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi