Lidex Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Witajcie posiadam nokie 1320 wiele osób sprzedaje je z Windows 10Jestem uczestnikiem programu Windows insider. Po jego zainstalowaniu pokazuje mi ze jest gotowa kompilacja resetuje się telefon ale caly czas pokazuje ze urządzenie jest aktualne w wersji Windows 8.1W jaki sposób bez komputera mogę wymusić w noki aktualizacje do 10? Edytowane 3 Lutego 2017 przez FAFAŁ
Gość Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 Witajcie posiadam nokie 1320 wiele osób sprzedaje je z Windows 10 Jestem uczestnikiem programu Windows insider. Po jego zainstalowaniu pokazuje mi ze jest gotowa kompilacja resetuje się telefon ale caly czas pokazuje ze urządzenie jest aktualne w wersji Windows 8.1 W jaki sposób bez komputera mogę wymusić w noki aktualizacje do 10? A to 1320 nie dostała jeszcze normalnej wersji Windows 10 bez Insidera ? Próbowałeś przez PC kiedyś jak pamiętam nokia miała coś takiego co się nazywa nokia pc suite albo daj aktualizacje w ustawieniach bez Insidera
razor1995 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 Bez komputera nie wymusisz na 1320, bo żeby wymusić, musisz mieć Interopa, którego bez PC nie uzyskasz. Seria x2x nie dostała i nie dostanie oficjalnej aktualizacji do Windows 10.
Lidex Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Czyli hack z kompem, ok dziekuje za pomoc!
razor1995 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Poradnik: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Poradnik z odblokowaniem bootloadera: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (nie polecam, po odblokowani boota i wgraniu aktualizacji do Win10 bootloader mi wcięło całkowicie)
VACek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi