saker2k8 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2017 Witam. Mam problem z laptopem ponieważ postanowiłem przejść na moim HP z Win 8 na Win 7 ale niestety do czasu zainstalowania sie aktualizacji na Win 7 lapek sie wywala.... Jakies problemy z instalacja i zapetla sie na wysowywaniu zmian Zdecydowałem sie na 10'tkę ale jeszcze nie instalowałem nidy 10'tki i nie wiem jaka wersję/kompilacje wybrac ? Lapek ma procek AMD A8 6410. Z góry dzięki
jorgusek Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2017 Polecam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], mam ten System i jest świetny.
Mrs.K Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2017 10 Pro czysty , 1607 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
piosylant Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 Jeśli miałeś fabrycznie wgrany W8 (masz na niego licencję) i chcesz postawić mu W10, to nie kombinuj z wersjami, bo właściwa zostanie automatycznie rozpoznana przez instalator na podstawie informacji z BIOS (i raczej nie będzie to Pro). Upewnij się tylko, że obraz W10 jest aktualny (może być ten z powyższego posta) i że instalujesz x64.
VACek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi