Mr.T Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2017 Windows 10 build 14393.447 ESD pl Pro, Home, Education Kombinacja MSDN 3 w 1 x86 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] x64 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ESD-Decrypter w załączniku dodane x64 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pakitko lubi to Cytuj
ziloth Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2017 Oh yeah! Dzięki za linki! Cytuj
Evler Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2017 To orginalna kopia tego systemu z tej kompilacji mam rozumieć tak? bez żadnego grzebania? Cytuj
Mr.T Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2017 To orginalna kopia tego systemu z tej kompilacji mam rozumieć tak? bez żadnego grzebania? Jeszcze sie nie nauczyłem kompresowac ISO do ESD Cytuj
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2017 A nie można wstawić gotowego iso? Utworzyłem folder na dysku C - do niego skopiowałem plik esd i wypakowany decrypter. Następnie przeciągnąłem plik esd na decrypt.cmd -i nic się nie dzieje. Dwuklik na decrypt.cmd też nic nie daje. Cytuj
VACek Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2017 A nie można wstawić gotowego iso? Kolega widać forum nie przegląda owe iso jest. sory jest nowsze 14393.693: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] No ludzie wasze marudzenie jest żałosne raz marudzicie że nie esd raz że nie iso a ja powiem że powinniście podziękować za czyjąś prace a nie ciągłe lamenty, nie pasuje samemu zróbcie i sie z innymi podzielcie Utworzyłem folder na dysku C - do niego skopiowałem plik esd i wypakowany decrypter. Następnie przeciągnąłem plik esd na decrypt.cmd -i nic się nie dzieje. Dwuklik na decrypt.cmd też nic nie daje. Prawy uruchom jako administrator Cytuj
aitec Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 witam wszystkich czy moglbym prosic o pomoc musze mamie wgrac 10 i nieumiem tego zrobic . pobralem plik ze strony microsoft i przy tworzeniu iso na rufusie wyskakuje blad. jak ogarnac ten wasz esd krok po kroku ? jestem laikiem wiec prosze was o pomoc. Lub przynajmmniej moze ktos wrzucuc nakij link zeby byla mozliwosc sciagniecia gotowego obrazu ? Cytuj
zen888 Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 52 minuty temu, aitec napisał(a): Lub przynajmmniej moze ktos wrzucuc nakij link zeby byla mozliwosc sciagniecia gotowego obrazu ? Ściągnij obraz ISO stąd (ma już wbudowane aktualizacje listopad 2024): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA lubi to Cytuj
stens Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Godzinę temu, aitec napisał(a): Lub przynajmmniej moze ktos wrzucuc nakij link zeby byla mozliwosc sciagniecia gotowego obrazu ? Co wy tu za "wykopaliska" robicie tematy z 2013 roku. Tutaj masz z najnowszą aktualizacją. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
zen888 Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Nie z 2013 tylko z 2024 a poza tym moje ISO jest niegrzebane (consumer i business) i przechodzi test tym narzędziem: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA lubi to Cytuj
stens Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 9 minut temu, zen888 napisał(a): Nie z 2013 tylko z 2024 Nie piszę o twojej wstawce, tylko o odświeżonym temacie zen888 lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 @aitec może się przyda taki opis. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 ▲ @aitec Pobierz narzędzie MCT [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] podłącz pena i utwórz dysk instalacyjny. Potem już z górki ... restart, boot z pena i właściwa instalacja. Cytuj
aitec Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 robilem tak i za kazdym razem wywala blad Cytuj
LAGUNA Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 @aitec zrób sobie ten obraz przy pomocy tego programu Ventoy (nie rufus) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] spróbuj sobie pobrać może tutaj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Napisz co to za błąd, w którym momencie i na jakim sprzęcie ... bo inaczej, to możemy tak jeszcze długo. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 13 godzin temu, aitec napisał(a): musze mamie wgrac 10 i nieumiem tego zrobic . pobralem plik ze strony microsoft i przy tworzeniu iso na rufusie wyskakuje blad. a nie pobrałeś Ty sobie przypadkiem Windows 11 24h2 który może być niekompatybilny z Twoim komputerem? Cytuj
freakylobo Opublikowano 1 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2025 W dniu 21.01.2017 o 15:33, Mr.T napisał(a): Windows 10 build 14393.447 ESD pl Pro, Home, Education Kombinacja MSDN 3 w 1 x86 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] x64 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ESD-Decrypter w załączniku dodane x64 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Siemanderko link do pobrania x64 nie działa szefie ;/ pozdro Cytuj
Mr.T Opublikowano 1 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2025 Godzinę temu, freakylobo napisał(a): Siemanderko link do pobrania x64 nie działa szefie ;/ pozdro A po co Ci system sprzed 8 lat? Cytuj
CompetitionFAN Opublikowano 13 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2025 Cześć grupo... Dobra.. TO teraz jak..?? Proponujecie jednak przy nowej instalacji wrócić do wersji 21h1 zamiast 22h1...?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi