Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, posiadam HP Pawilion g7

AMD A10-4600m itch Radeon HD Graphic 2,30GHz

4GB ram

Brak systemu naklejka hologram na spodzie jest win 8.1 ale jest nowy dysk wiec nie ma recowery itd...

na stronie hp sa tylko sterowniki do windows 8 i 8.1 nie ma do 10.

Po instalacji windowsa 10 został on poprawnie aktywowany ale przy pobieraniu aktualizacji wyskakuje, nagly blad komputera zostanie on uruchomiony ponownie... aktualizacja wtedy stoi przy 47 procentach na aktualizacji karty graficznej Graphic Adapter AMD Radeon...

Nie wiem co zrobić? pobrać oryginalny windows 8.1 aktywować i na nim siedzieć ?

Instalowac ubuntu ???

Czy jest jakies rozwiązanie problemu z aktualizacja sterownikow itd. dla windowsa 10 ? wyskakuje mi duza rozdzielczość, komputer nagle napotkal problem i kod qr  do zeskanowania ale nie mam takiej możliwości... no i brak sterownikow z strony producenta pod ten windows

co zrobić

Może jakies inne propozycje ?

Opublikowano

jak wylaczyc update?

warto instalować 8.1 oryginalnie na tym sprzęcie? czy warto zainstalować 7 lub 10? na jakim systemie będę miał najmniej problemów i pogram w wota lola itp. grach? w szczególności system ma być do pracy

Opublikowano

jak wylaczyc update?

warto instalować 8.1 oryginalnie na tym sprzęcie? czy warto zainstalować 7 lub 10? na jakim systemie będę miał najmniej problemów i pogram w wota lola itp. grach? w szczególności system ma być do pracy

Możesz zainstalować win 8,1 dodatkowo jeżeli masz sterowniki pod ten sytem to nie jestem pewny czy warto się szarpać aby zainstalować Win 10  gigantycznych różnić przynajmniej ze strony użytkownika nie ma. Tyle iż masz trochę mniej aktualizacji. Przypominam iż 10 w zasadzie nie będzie miała czegoś takiego jak wersji ostatecznej. Np. zainstalujesz teraz aktualną wersję na wiosnę wyjdzie kolejna wersja i zabawa zacznie się na nowo. Możesz też po zainstalowaniu 10 spróbować jakiegoś programu do sterowników moze sobie poradzi. 

Opublikowano

W tym problem ze win 10 platafigla nagle coś Ala bluescren komputer napotkał nagły błąd odlicza do 100 procent i reset dzieje się to nieregularnie raz po 1 min innym po15

Opublikowano

To tym bardziej instaluj 8,1. Ja naprawdę używałem tak 8,1 a w tej chwili mam 10 ale żeby mnie Win 10 rzucił na kolana i abym uznał iż jest z punktu widzenia mojego jako zwykłego użytkownika dużo, dużo lepszy niż 8,1 tego nie stwierdziłem. Masz problemy z 10 instaluj 8,1. I tyle. 

Opublikowano

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Ten sam problem w win 10 i 8.1 caly czas nieregularnie wyskakuje taka informacja pomocy co zrobic?

zauwazylem ze po odinstalowaniu sterownikow do karty graficznej amd problem juz nie wystepuje... a jak uporac sie z tym w windows 10 ? kiedy same pobieraja sie aktualizacje i to sie dzieje samoczynnie a w menadrzeze nie widze tej karty aby ja wylaczyc za wczasu aby do niej nic nie pobieralo ?

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty..

Z powodu: przestarzały

Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś".

Pozdrawiamy zespół Winclub.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie