SlaVko Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Witam,Zainstalowałem system Windows 8.1 PRO 9600 i mam problem z aktywacją.Przed aktywacją wyłączyłem defendera i zaporę, jednak wyskakuje błąd (w przybliżeniu, bo nie mogę załączyć zdjęcia ani skopiować tu żadnego tekstu):Komputer nie może zostać aktywowany. NIe można się połączyć z serwerem kluczy itd. itd.Wyskakuje to już po wpisaniu komendy slmgr /ato w CMD.Zna ktoś jakieś konkretne rozwiązanie? bo nie mam zainstalowanego antywirusa, defender jest wyłączony i zapora też, więc ocb?;/Nie używałem wcześniej żadnych haktywatorów itd.. Od razu jak się system uruchomił , przeszedłem do aktywacji i się nie udało ;(Czekam na wasze podpowiedzi. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
crimson Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Zapytaj się twórcy tego .bat czy ma działający kms serwer jako domyślny. Cytuj
exe9812q Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 otworz ten plik notepadem i wklej tutaj Cytuj
SlaVko Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Przeinstalowałem i próbowałem aktywować system manualną instrukcją z tym serwerem KMS co tam jest w tej instrukcji whweb.... , i dalej to samo ;< już nie wiem co zrobić;/ Cytuj
cropel Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 najlepszy jest spsób z dzwonieniem przez skypa, trwale aktywuje, wczoraj to robiłem... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] tylko musisz mieć wmiarę świeży klucz... nie te z 1 postu... Cytuj
SlaVko Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 A wiesz skąd wziąć w miarę świeży klucz?Bo nie mogę nigdzie znaleźć ;< Cytuj
crimson Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 A wiesz skąd wziąć w miarę świeży klucz? Bo nie mogę nigdzie znaleźć ; Jesteś pewny, że dasz se radę? Jeżeli tak, to mogę ci pomóc. Cytuj
koddi2000 Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 U mnie wystąpił podobny problem Cytuj
crimson Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 @koddi2000 Użyj tego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
koddi2000 Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Działa piękne dzięki )) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi