nawo266 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam, zainstalowałem sobie WIndows 8.1, poinstalowałem sterowniki, aktywowałem i został jeden mankament - język. kiedy próbuje zmienić wygląda to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] za pierwszym razem pobrało 47 MB paczkę i instalacja a język dalej angielski. Oczywiście restartowałem PC. Cytuj
Mr.T Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam, zainstalowałem sobie WIndows 8.1, poinstalowałem sterowniki, aktywowałem i został jeden mankament - język. kiedy próbuje zmienić wygląda to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] za pierwszym razem pobrało 47 MB paczkę i instalacja a język dalej angielski. Oczywiście restartowałem PC. A dlaczego po prostu nie wgrales polskiej org wersji pelno tego Cytuj
nawo266 Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 myślałem że to polska wersja, tak napisał uploader Cytuj
Mr.T Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] tutaj masz org pl tu z poprawkami [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] postaw od nowa najpepiej Cytuj
nawo266 Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 dzięki, zaraz pobiorę, wrzucę na USB i zainstaluję Zainstalowałem, wszystko ok Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi