hansin Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) Witam.Mam następujący problem.Laptop Packard Bell Easy Note TE 69BM, który oryginalnie miał windowsa 8.1 smart screen (dowiedziałem się tego z microsoftu).Był uszkodzony system przy czym zainstalowany został windows 8 core.Laptop ma ukrytą partycję push button recovery gdzie jest obraz systemu tylko nie można uruchomić go. Czy macie jakieś pomysły jak to uruchomić?czy coś trzeba namieszać w reagentc i diskpart.Nie mogę sobie z tym poradzić.A ponieważ windows jest edycją producenta to core pro itp nie dają się aktywować.Mogę zamówić nośnik, ale to kosztuje 100zł oraz ponad tydzień czekania.Proszę o jakieś rady.Dołączam zdjęcia z reagenta i diskparta Załączone miniatury Zrobiłem już temat można zamknąć. rozwiązanie które u mnie zadziałało. diskpartDISKPART> sel disk 0DISKPART> sel part 1DISKPART> assign letter=SDISKPART> format fs=NTFS quick label=SYSTEMDISKPART> sel part 4DISKPART> assign letter=WDISKPART> format fs=NTFS quickdism /Apply-Image /ImageFile:\\?\GlobalRoot\Device\Harddisk0\Partition5\RecoveryImage\install.wim /Index:1 /ApplyDir:W:\bcdboot W:\Windows /l pl-PL /s S: /f UEFIwpeutil reboot [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Edytowane 28 Grudnia 2016 przez hansin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi