szuwarek102 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 Witam jak w temacie chce wgrać na nowo andka ale nie wiem jak to zrobić sciągłem ze strony asusa pliki do wgrania.może ktoś pomóc jak to zrobić. Cytuj
annonying_anoni Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 Link do romu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Napiszę co dalej ,jak mi się rom pobierze Daj zdjęcie z recovery. Cytuj
szuwarek102 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jak przytrzymam + i włącze tableta to jest tak. a co dalej jak wrzucić pliki . Cytuj
annonying_anoni Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2017 Daj zdjęcie z podłączonym kablem usb. Cytuj
szuwarek102 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2017 w kompie nie mam sterów a w andku jest tak : Cytuj
annonying_anoni Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2017 Łap sterowniki: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pobrałeś ten firmware który ci dałem ? Firmware instalujesz przez fastboot Cytuj
szuwarek102 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2017 Tak pobrałem ale i tak lipa nic nie idzie tym fastbootem szybciej bym winde zainstalował na lapku niż na tym andka. Cytuj
annonying_anoni Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2017 No to tu już ci nie pomogę na odległość z fastbootem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi