VACek Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Nie ma sterowników dla Visty pod tego laptopa i w ogóle 3 gen. Dla XP brak sterowników do grafiki dedykowanej NV i nie działa technologia Optimus. Może być problem z USB 3.0 na XP - jedynie modowane sterowniki bez pewności, że zadziałają: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kolejna sprawa, to brak TRIM dla XP i Visty - można za pomocą narzędzi uruchamiać ręcznie TRIM. W XP jeszcze trzeba wyrównać sektor początkowy. @M4T - dla Ciebie tylko Win 10. Jako znudzony i z przeznaczeniem do neta, zainstaluj sobie stabilną wersję i zaglądaj do niego ze znudzeniem i obrzydzeniem tylko w razie potrzeby. I to jest fajna konstruktywna wypowiedź. Mam licencje (na zabijanie haha ) nie no mam licke na w7 home i może sie jednak przekonam tu pytania czysty czy mod, jeśli czysty to jak go fajnie usprawnić by działał stabilnie i nie zaskakiwał mnie niespodziankami w postaci bsodów ?
Nieobecny Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Każdy czysty system będzie działał stabilnie przez długi czas. Co wyłączysz czy zmienisz w rejestrze, zawsze można przywrócić.
DanieI Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 Ja polecam W8.1 od Fafała, też mam procek na Ivy Bridge tylko niskonapięciowy czyli nawet mniej wydajny od Twojego i 720m i działa najlepiej spośród W7 i W10, spędziłem ponad 2 tygodnie na wybieraniu najszybszego i najstabilniejszego dla mnie systemu. A jak lubisz zabawe to Elementary OS
VACek Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 Akcja zakończona Dzięki za wszelakie propozycje
VACek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi