Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma sterowników dla Visty pod tego laptopa i w ogóle 3 gen. Dla XP brak sterowników do grafiki dedykowanej NV i nie działa technologia Optimus. Może być problem z USB 3.0 na XP - jedynie modowane sterowniki bez pewności, że zadziałają: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Kolejna sprawa, to brak TRIM dla XP i Visty - można za pomocą narzędzi uruchamiać ręcznie TRIM. W XP jeszcze trzeba wyrównać sektor początkowy.

@M4T - dla Ciebie tylko Win 10. Jako znudzony i z przeznaczeniem do neta, zainstaluj sobie stabilną wersję i zaglądaj do niego ze znudzeniem i obrzydzeniem tylko w razie potrzeby. :lol:

I to jest fajna konstruktywna wypowiedź. 

Mam licencje (na zabijanie haha :trollface: ) nie no mam licke na w7 home i może sie jednak przekonam tu pytania czysty czy mod, jeśli czysty to jak go fajnie usprawnić by działał stabilnie i nie zaskakiwał mnie niespodziankami w postaci bsodów ?

Opublikowano

Ja polecam W8.1 od Fafała, też mam procek na Ivy Bridge tylko niskonapięciowy czyli nawet mniej wydajny od Twojego i 720m i działa najlepiej spośród W7 i W10, spędziłem ponad 2 tygodnie na wybieraniu najszybszego i najstabilniejszego dla mnie systemu.

A jak lubisz zabawe to Elementary OS :)

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty..

Z powodu: Rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś".

Pozdrawiamy zespół Winclub.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie