Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, mam taki problem otoz pobralem z oficjalnej strony( i nieoficjalnej) microsoftu net framework 3.5. Wszystko pieknie ladnie sie pobralo lecz niestety klikam, wyskakuje komunikat "czy chcesz zezwolic nastepujacemu programowi na wprowadzenie zmian... itd. itp. klikam oczywiscie, ze tak i nic sie nie dzieje. Nie otwiera sie ani totalnie nic... Wie ktos moze czym to jest spowodowane ? albo jak moge jakos inaczej zainstalowac ten program?
z gory dizekuje za odpowiedzi

Posted

hmmm tam niby zaznaczyłem ta parafke przy net fram 3.5 i mam rozumiec ze net framework bedzie juz wlaczony i zainstalowany tak? Bo mimo zaznaczenia tej parafki dalej nie moge nawet odpalic instalki heh.
z gory przepraszam ale za wielkim znawca komputerowym to ja nie jestem dlatego troche ciezko mi idzie zrozumiec to;p

@wiktorynek z oficjalnej strony > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

@wiktorynek z oficjalnej strony > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Wersji NET 3.5 jest co najmniej 2: online i offline(tą rzadko kto potrafi wyszukać).

Do Win 8.1 nie ma osobnego instalatora - uaktywniasz w programy i funkcje lub przez DISM lub integrujesz offline.