lukas Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam, nie mogę sobie poradzić z instalacją windowsa 8.1, gdy chciałem zainstalować windows 8.1 z pendriva to pojawiał mi się błąd podczas próby uruchomienia instalacji, na innym laptopie wszystko poszło dobrze, pomyślałem że najpierw zainstaluję windows 8 bo wiedziałem że się da i włączę aktualizację do windows 8.1 lecz znów się pojawia inny błąd "Niestety nie można zaktualizować systemu do windows 8.1. Przywróciliśmy poprzednią wersję systemu windows na twoim komputerze 0xC1900101 - 0x20017" Windows jest oryginalny. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Dokładnie, ale powinno się dać zainstalować Win 8/8.1 - nie będzie sterów do grafiki zintegrowanej, ale działać będzie na wbudowanych. Jeśli instalak z tego pena działa na innych kompach to przyczyna musi leżeć z biosie - ustawienia, aktualizacja do najnowszego. Cytuj
provectus Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 tak, a potem dlaczego blędy sie pojawia i system ciezko chodzi..JPD>. Cytuj
lukas Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Ok, chciałem zaktualizować bios ale nigdzie nie mogę znaleźć linka żeby go pobrać, na stronie lenovo nie ma... Cytuj
provectus Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 bo nie ma jeszcze bo wsparcie umarło Cytuj
lukas Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Heh i jak mam go zaktualizować? bo innego wyjścia nie widzę żeby móc znów spróbować zaktualizować windowsa Cytuj
provectus Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 NIE MA NOWEGO BIOSU, WSPRACIE MASZ DO W7 I NIC WIECEJ NIE WRZUCISZ Cytuj
lukas Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Tak rozumiem, to jeśli nie mogę nic z biosem zrobić to co jeszcze można poradzić na ten problem? Cytuj
provectus Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 NIC, wróć na w7 i koniec... twój laptop NIE MA WSPARCIA PRODUCENTA NA W8 i WYŻSZE Cytuj
Nieobecny Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Na siłę tylko Win 8 - Win 8.1 całkowicie odpada: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Piąta tabelka pierwsza linia. Cytuj
lukas Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 No nic, będę używał W8 bo wydaje mi się że trochę szybciej pracuje niż W7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi