Adamiw Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 Witam !!!!!!!! jaki system polecilibyście mi na tego laptopa.Podaje Parametry laptopa: 4GB ramu Grafika Intel HD 4000 Procesor Intel Core i3 1,8Ghz.
Nieobecny Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 Bliźniaczy sprzęt, bliźniaczy temat: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
DanieI Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 8.1 by Fafał, testowałem około 9 systemów i ten okazał się najszybszy. Pozdro
hitman12 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 To dziwne co piszesz bo u mnie 10 chodzi szybciej od 8 i dużo szybciej startuje a miałem 8.1 więc wiem co mówię.Z tym że ja miałem normalną 8 bez modyfikacji. @Adamiw Bierz Win10 Profesional,na i3 będzie bardzo śmigał,zainstaluj najnowszą kompilacją Insider Preview.
DanieI Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Po jaką cholere porównywac moda do czystego systemu? De facto to całkiem inne systemy Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Nieobecny Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 "Starzy" użytkownicy forum, a to takie rzeczy się licytujecie. Jak chcecie porównywać Win 8 do Win 10? - Specyfika danego sprzętu i sterowników może odgrywać różnicę, ale nie bagatelną. - Szybki start ta sama technologia więc różnica może być marginalna. Bez szybkiego startu na SSD różnica marginalna, z tym, że niestety Win 10 jest minimalnie wolniejszy od starszych systemów, ale 2-3 sekundy nie robi żadnej różnicy. - Zużycie ram podobne, a i tak nie ma istotnego znaczenia dla szybkości systemu. - Wydajność procesora, pamięci, dysku identyczna na każdym systemie. - Działanie programów identyczne na każdym systemie. - Wydajność karty graficznej może być różna ze względu na DX12 oraz na zastosowane sterowniki czy daną grę lub program - i to chyba jedyna różnica. Tak, więc podsumowując spieranie się o szybszy system, lepszą przeglądarkę czy lepszego antywira jest bezcelowe i może wywołać tylko wojnę(bo jeden woli blondynkę przy kości, a drugi rudą szczupliznę).
VACek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi