Bioly316 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 W 8.1 wstrzymuje procesy chodzi mi oto że np.: Internet explorer w metro gdy przełącze się na pulpit to się wstrzymuje po chwili i nie widać mnie na np.: facebooku że jestem dostępny jak wyłączyć to wstrzymywanie albo cos przestawić Cytuj
provectus Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 a kto używa IE? zaintabuluj GC i po kłopocie... Cytuj
Nieobecny Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Ten problem juz tu się kiedyś przewinął. Jak dobry system tak działa. Swoją drogą kto w ogóle używa IE? - w tej przeglądarce nic nie ma i jeszcze jest źle zrobione albo źle działa. Tak jak peritus napisał zainstaluj i używaj cokolwiek, każda inna jest lepsza od IE. Cytuj
Bioly316 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 wstrzymuje mi wszystkie procesy od metro Google chrome w metro to samo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi