Wowa_Tatarin Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Ten notebook ma dosyć leciwą konfigurację, ale chciałbym zainstalować na nim jakąś "odmianę" windowsa 7 Konfiguracja: 1x 1.6 ghz intel atom z HT 2 GB DDR2 ram Grafika zintegrowana HDD 160GB (ale chciałbym zainstalować na pendrive, bo będzie niewiele wolniejszy, ale za to energooszczędny i z mniejszym czasem dostępu) Zależy mi na rozwiązaniach sieciowych, bo ostatnio dużo w tym siedzę (poszerzam wiedzę z lekcji w technikum) EDIT: Na początku był xp i 1 gb ram, potem jeszcze bawiłem się linuxami, ale one często nie chciały do końca współpracować.
keyser2 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 O tym, że pendrive będzie niewiele wolniejszy zapomnij. Ograniczenia USB 2.0
DanieI Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Ja tam bym wrzucił XP od WinSxS, bo i tak nie będzie to szybkie i tak, niestety jedno jajko to tylko do Worda sie nadaje.
annonying_anoni Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 Zależy mi na rozwiązaniach sieciowych, bo ostatnio dużo w tym siedzę (poszerzam wiedzę z lekcji w technikum) Wg mnie po co wyważać drzwi ,skoro są otwarte ,ale kto co woli...
VACek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi