cedricco Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Witam! Mam pytanie do szerokiego grona forum Dlaczego po czystej instalacji systemu Windows 8.1 Pro x64 nie może wyszukać aktualizacji usługa Windows Update co należy w takim wypadku zrobić aby usprawnić powyższe zachowanie karty Windows Update? Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj
gDirt Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Prościej ? Użyć WSUS offline i zainstalować aktualizacje zamiast z wu Cytuj
cedricco Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Najpierw to trzeba wiedzieć jak? Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj
peerik Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Chwile poszukałem i po 20sek temat od naprawy WU [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
gDirt Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Najpierw to trzeba wiedzieć jak? Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Poprostu ? Pobierasz wsus wypakowujesz na pulpit uruchamiasz wybierasz system i Pobierz aktualizacje. Cytuj
CC81 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Ja też już prawie od tygodnia kombinuje z aktualizacjami 8.1 i nic to nie daje. Próbowałem wszystkie poradniki z resetem Windows Update, różne programy naprawcze itp. U mnie nawet WSUS nie dał rady wgrać aktualizacji... Spróbowałem wgrać Windows 10 i aktualizacje działają w parę sekund. Coś pewnie Microsoft poblokował na serwerach dla starszych OSów. Cytuj
cedricco Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Z góry Dziękuje Serdecznie i Pozdrawiam Forumiwiczów zamykam temat. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj
Nieobecny Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Zainstalować KB3172614 restart i ponownie uruchomić WU. Cytuj
CC81 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 Zainstalować KB3172614 restart i ponownie uruchomić WU. Dzięki wielkie. W końcu się udało Twoim sposobem. Tylko przed instalacją tej w/w łatki trzeba najpierw zainstalować KB3021910. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi