annonying_anoni Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Witam Jak w temacie Czy mają one szansę do wykonywania codziennych zadań ? Czy są one prostsze w korzystaniu na urządzeniach dotykowych niż aplikacje win32? No i czy według ciebie dojdzie do zjednoczenia Smartfonów ,tabletów i komputerów ? Moja opinia: 1.Nie ,ponieważ są tak okrojone ,że nie mają nawet podstawowych funkcji 2.Tak ,ponieważ mają interfejs dopasowany do urządzeń dotykowych 3.Nie,ponieważ Windows Phone (Mobile ) już umarł Opinie należy uzasadnić Cytuj
0 VACek Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) 1. Tak - nie wszystkie apki sa okrojone 2. Tak i Nie - kwestia aplikacji 3. Stanowcze Nie - tak jak wspomniał autor Edytowane 5 Listopada 2016 przez M4T Cytuj
0 peerik Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 1. Miałyby, gdyby faktycznie do wszystkiego nie byłyby okrojone. 2. Ze względu dopasowania tak, chociaż nie korzystam ani z nich ani z dotyku, więc pewności nie mam. 3. Tak jak wyżej PS. Jeżeli już mamy z nich korzystać to wypadałoby zrobić jakąś liste tych "nieokrojonych". Cytuj
0 zxcvbnm_9999 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 1. Aplikacje kafelkowe dzielą się na dwa gatunki: Nicniezrobisz przeciętny Bajeromulisz sweetkolorowy 2. Może są. A może nie. Nie wiem. 3. Nie dojdzie. To tak jakby ruszyć ciągnik silnikiem od motoroweru. Cytuj
Pytanie
annonying_anoni
Witam
Jak w temacie
Czy mają one szansę do wykonywania codziennych zadań ?
Czy są one prostsze w korzystaniu na urządzeniach dotykowych niż aplikacje win32?
No i czy według ciebie dojdzie do zjednoczenia Smartfonów ,tabletów i komputerów ?
Moja opinia:
1.Nie ,ponieważ są tak okrojone ,że nie mają nawet podstawowych funkcji
2.Tak ,ponieważ mają interfejs dopasowany do urządzeń dotykowych
3.Nie,ponieważ Windows Phone (Mobile
) już umarł
Opinie należy uzasadnić
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi