Actross Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam Mam problem polegajacy na tym ze 8.1 nie wspołpracuje z czytnikiem kart pamieci tym tu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a musze podłączyć w natchmiast karte " XD " a nie mam do niej żadnego czytnika po za tym nie wiem co to moze być ;/ Prosze pomóżcie jak najszybciej Cytuj
Actross Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 poinstruujesz mnie ? co mam dokładnie zrobić ? Błagam Cytuj
provectus Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 to po co wgrywasz jak nie znasz sie? menadzer urzadzeń i pobierz kod PID i poszukaj w sieci, albo kup normalny czytnik a nie g warte cudo techniki Cytuj
Actross Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 ja to dostałem w zestawie ... a skąd mam wziąść ten kod PID jak nie widze w menadżerze tego urządzenia Cytuj
provectus Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 a jest podłaczony pod płyte? Cytuj
provectus Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 to musi działac.. ewentualnie przypisz litere do czytnika w zarządzaniu dysków lub sprawdź na innej karcie, bo te cuda ta mają, ze nie wszystkie karty czytają Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi