Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałbym poznać Wasze zdanie na temat jaki byście wybrali system pod taką konfigurację komputera:

Procesor: Intel Core i5-4460

Płyta główna: MSI Z97 GAMING 5

Pamięci RAM: HyperX 2x8GB 1866MHz DDR3 CL9

Karta grafiki: MSI GeForce GTX 970 GAMING 4GB DDR5

Dysk SSD: GoodRam CX200 240GB SATA3 560/490 MB/s

Dysk HDD: Seagate 2TB SATAIII 7200RPM 64MB cache 

Pracowałem na nim na Windows 7, chodziło znośnie, jednak zrobiłem update na Windows 10 i chyba coś zaczyna się sypać, bo jakoś zwolnił odczuwalnie, wszystkie najnowsze aktualizacje zainstalowane. Dodam, że mam klucz oryginalny do wersji Pro, także nie ma problemu z downgrade jak coś.

Na pewno nie zainstaluje Windows 8, bo zjem go.

Pozdrawiam,

dras1911

Opublikowano

polecam oryginalny Windows 10 64-bit... ja na nim pracuję i jestem zadowolony... Windows 7 to archaizm, to stary system bez przyszłości... masz dobry nowy sprzęt a chcesz instalować system sprzed 10 lat? odradzam

Opublikowano

polecam oryginalny Windows 10 64-bit... ja na nim pracuję i jestem zadowolony... Windows 7 to archaizm, to stary system bez przyszłości... masz dobry nowy sprzęt a chcesz instalować system sprzed 10 lat? odradzam

Win10 to system przyszłości, nigdy nie wiesz kiedy przejdzie jako SAS(system jako usługa) a 7ka to badziew ... Bo działa i działa.

Dziś rozmawiałem z kolegą serwisantem- dla niego nie ma lepszego systemu niż win10-ma tyle pracy co aktualizacje że tylko zaciera ręce.

7ka chodziła znośnie? To chyba Miałeś słabo zoptymalizowany system, na tym config-u powinien latać.

Wielki Brat patrzy!

Opublikowano

Miałem zainstalowane wszystkie Systemy, najlepszy jest Windows10, polecam od moderatora Mr.T [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników],

nie tracisz czasu na aktualizacje, ma najnowsze (11.10.2016).

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty..

Z powodu: Rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś".

Pozdrawiamy zespół Winclub.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie