osejszon Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 Witam. Proszę o doradzenie mi w sprawie wyboru systemu, ponieważ mój obecny potrzebuje ponownej instalacji. Specyfikacja komputera: Procesor - i5 6600k Pamięć RAM - Kingston HyperX Savage Black 8GB/2400MHz/CL12 Karta graficzna - SAPPHIRE NITRO Radeon R9 390 8GB Dysk twardy - Western Digital Caviar Blue, 3.5''/1TB/7200 RPM Aktualnie pobieram Win 10 AU 1607 Extreme (x86-x64) 2k16, ale czy to będzie dla mnie najlepszy wybór? Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.
vdsl Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 Zainstalujesz to się sam przekonasz czy jest lepszy dla ciebie, czy nie ja wole czysty niż mod.
podlos Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 ja polecam czysty. i taki sprzęt co masz to aż się prosi o ssd.
osejszon Opublikowano 3 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 Na razie obejdzie się bez SSD, ale nie ukrywam, że w przyszłości planuję zakup takiego dysku. Pobieram "dziesiątkę" ze strony Microsoftu, no i spróbuję ją zainstalować.
gDirt Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Na razie obejdzie się bez SSD, ale nie ukrywam, że w przyszłości planuję zakup takiego dysku. Pobieram "dziesiątkę" ze strony Microsoftu, no i spróbuję ją zainstalować. Najlepiej na tą chwilę Windows 10 rs1 tylko instaluj ( dalej już nie ma sensu póki nie poprawią ) lub ten mod co chciałeś instalować
VACek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi