Warson Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Witam Posiadam Taki sprzęt: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Proszę o polecenie jakiego załadować Windowsa? Na pewno bardzo dużo gram w gry, chciałbym żeby śmigały bez zarzutu Używam też programu "MotionJoy: do pada od PS3. Często minimalizuję Gry ALT+TAB. Czy instalować system już na nowych partycjach GPT Wraz z szybkim UEFI czy standardowo jak 7? Będzie odczuwalna jakaś różnica startu? Bardzo proszę o poradę. z góry dziękuję.
razor1995 Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Proszę o polecenie jakiego załadować Windowsa? Legalnego i oryginalnego Ja się przekonałem do 10, więc ją polecę. Postawioną na GPT, start w 3 sekundy z przyspieszaczami od MSI Dodatkowo w Windows 10 masz UWP i gry portowane z Xbox One. Różnice w czasie startu GPT vs MBR są marginalne, ale np. na GPT nie aktywujesz Windows 7 Loaderem, a na MBR już tak.
Warson Opublikowano 2 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Legalnego i oryginalnego Ja się przekonałem do 10, więc ją polecę. Postawioną na GPT, start w 3 sekundy z przyspieszaczami od MSI Dodatkowo w Windows 10 masz UWP i gry portowane z Xbox One. Różnice w czasie startu GPT vs MBR są marginalne, ale np. na GPT nie aktywujesz Windows 7 Loaderem, a na MBR już tak. Super, Natomiast poproszę o namiar na jakiś system z tego forum, oraz jakiś poradnik jak wgrać go z Partycją GPT oraz jak i gdzie odpalić te Przyśpieszenia od MSI będę bardzo wdzięczny
VACek Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Do wypalania pendriva z systemem polecam rufusa, a systemów na forum jest od groma zalecam czytać opisy co wycięte a co nie lub brać oryginalne
Warson Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 no właśnie od groma dlatego proszę o pomoc jaki polecacie pod taką maszynę?
VACek Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 To już jest kwestia twego gustu ja sam polecam czyste wersje windows 10
VACek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi