Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Posiadam Taki sprzęt:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Proszę o polecenie jakiego załadować Windowsa? Na pewno bardzo dużo gram w gry, chciałbym żeby śmigały bez zarzutu :) Używam też programu "MotionJoy: do pada od PS3. 

Często minimalizuję Gry ALT+TAB.

Czy instalować system już na nowych partycjach GPT Wraz z szybkim UEFI czy standardowo jak 7?

Będzie odczuwalna jakaś różnica startu?

Bardzo proszę o poradę.

z góry dziękuję.

Opublikowano

Proszę o polecenie jakiego załadować Windowsa?

Legalnego i oryginalnego :)

Ja się przekonałem do 10, więc ją polecę. Postawioną na GPT, start w 3 sekundy z przyspieszaczami od MSI ;) Dodatkowo w Windows 10 masz UWP i gry portowane z Xbox One.

Różnice w czasie startu GPT vs MBR są marginalne, ale np. na GPT nie aktywujesz Windows 7 Loaderem, a na MBR już tak.

Opublikowano

Legalnego i oryginalnego :)

Ja się przekonałem do 10, więc ją polecę. Postawioną na GPT, start w 3 sekundy z przyspieszaczami od MSI ;) Dodatkowo w Windows 10 masz UWP i gry portowane z Xbox One.

Różnice w czasie startu GPT vs MBR są marginalne, ale np. na GPT nie aktywujesz Windows 7 Loaderem, a na MBR już tak.

Super, Natomiast poproszę o namiar na jakiś system z tego forum, oraz jakiś poradnik jak wgrać go z Partycją GPT oraz jak i gdzie odpalić te Przyśpieszenia od MSI będę bardzo wdzięczny :)

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty..

Z powodu: Rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś".

Pozdrawiamy zespół Winclub.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie