AlkiaElcras Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Poszukuję win8,1 najlepiej oryginał, który przeczyta klucz systemu z biosu i takiego, który przeczyta dotyk ekranu, bo co zainstaluję, to nie ma dotyku. (mam 10 piór dotyku) Dziękuję z góry. Cytuj
VACek Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Obstawiam że do tabletu więc potrzebujesz wersji Bing, a co do dotyku musisz mieć sterownik od producenta Cytuj
Mr.T Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] tyle tego tylko chciec Cytuj
AlkiaElcras Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Obstawiam że do tabletu więc potrzebujesz wersji Bing, a co do dotyku musisz mieć sterownik od producenta Trafiłeś w sedno. Ostatnio pisałem o tym tablecie, że chciałem win7 - zgubiłem hasło do konta xD - więc mam nowe Dostałem jakieś sterowniki od producenta, tylko jutro już je zobacze. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
VACek Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Sam mam tablet na windowsie i bez sterownika od dotyku tablet praktycznie bezużyteczny, sterowniki jakiś czas temu znalazłem na ruskim forum bo producent niestety nie udostępnia, i niestety po każdym formacie hub usb mysz i instalacja sterów z karty sd Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez M4T Cytuj
Mr.T Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Trafiłeś w sedno. wiec [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
AlkiaElcras Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Dzięki wielkie. Ale w tych sterownikach są pliki .sys. inf. ini Jak to zainstalować? XD Cytuj
VACek Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Dzięki wielkie. Ale w tych sterownikach są pliki .sys. inf. ini Jak to zainstalować? XD prawy na pliku ini i zainstaluj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi