ronii Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2014 Witam, mam taki mały ale denerwujący problem. Chciałbym zmienić tło ekranu blokady. Zjeżdżam w prawy dolny/górny róg ekranu >> Ustawienia > (na dole ekranu) Zmień ustawienia komputera >> ekran blokady >> No i wybieram swoje tło. Kiedy kliknę wyloguj ekran blokady dalej pokazuje stary obrazek Kiedy np. komputer przejdzie w stan uśpienia i go wybudzę pokazuję się tło które ja wybieram. Jak zmusić system aby po wylogowaniu też zmienił tło na takie jakie ja chcę? Od razu napiszę że uzyskałem uprawnienia do folderu Web w Windows i podmieniłem ręcznie tła > efekt nie ma już takiego pliku tła ale dalej się wyświetla nie wiem skąd. Windows 8.1 x64 wersja oficjalna. Aha przy okazji dajcie likna do programu którym mogę zmienić foldery w "Ten komputer" Było coś takiego w wersji Win Eight Pro One ver.1 [x86 & x64] Limited Edition [The A-Team] Cytuj
Gość krisu Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 sprubuj powgrywać wszystkie aktualizacje z windows update miałem ten sam problem powgrywałem i spokój Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi