Gość Kamik Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Cześć, proszę o pomoc w celu wyeliminowania problemów. Zainstalowałem windows 10 i niestety co 5-10 min miałem bsody. Różne błędy, głównie KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED. Zrobiłem formata i postawiłem win 8 (pierwotnie taki miałem zainstalowany na nowym pc) + zainstalowałem sterowniki z płytki. Po 30 może 40 minutach wyrzucił bsod też kmode. Zacząłem robić upgrade driverów. Bsody teraz wyrzuca rzadziej ale co 3-6h to norma. Już mam szczerze dość tego, ostatnie bsody miałem z 5 lat temu na viście. Co jest nie tak? Proszę o pomoc. Grając w lola trzeba liczyć się z tym, że w połowie gry wyrzuci bsod. Podaję logi #1 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] #2 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] #3 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
m4s Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Takie logi i długie listingi dajemy jako spoiler. Zwiększa to czytelność posta. Poza tym gdzie reszta danych? Laptop czy stacjonarny, RAM, SSD czy HDD zasilacz grafika.... Musicie zrobić zrzutke na kulę do wróżenia bo moja już pękła a z klejonej bzdury wychodzą. Kung Fu TapaTalk Master! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi