djborek Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2016 Witam Mam problem z połączeniem się z TV Smart LG. Używam wersji Win Eight Pro One - Spring Project 2016 Extreme [x86-x64] v.2 64bit Core i nie chce mi się łączyć za pomocą Miracast / WiDi. Na drugim laptopie sprawdzałem gdzie jest win10 łączy się bezproblemowo. W związku z tym mam pytanie czy jest jakaś usługa odpowiedzialna za to którą mogłem wyłączyć czy to winna czegoś innego ?
piosylant Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2016 Karta sieciowa musi obsługiwać [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Poza tym intelowskie WiDi ma jakieś dodatkowe restrykcje. Jakie masz karty sieciowe tu i tu? Edit: Sprawdź to -> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
djborek Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2016 Ok temat rozwiązany przeinstalowałem sterowniki od grafiki i poszło za pierwszym razem szkoda ze od razu na to nie wpadłem
m4s Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi