tombzd74 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2016 Nie będę wydziwiał. Proszę o radę co do sytemu dla mojego lapka. Lenovo z70 - bez sytemu i7 5500 ssd 250 Gb 8 ramu Grafika HD Graphics 5500 oraz GeForce 840M Bez partycji czy podzielić? Jeśli dzielić to jak bo ja chyba nie potrafię i wyszedłem z obiegu :-) Programy takie bardziej edukacyjne office, coś do foto, trochę obróbki zdjęć. Programy do nauki języków. . komp ma działać szybko. Gier nie będę instalował, nie do tego jest przeznaczony, ale nie wykluczam, no może 10% szans. teraz leci na 7 x64 do której mam klucz. Zainstalowałem czysty system z sp1, a później weszły wszystkie łatki. Radzicie jakąś modyfikację czy może uaktualnic do 10?. Pomóżcie proszę. Na początku chciałem dwa systemy na dwóch rożnych partycjach 7 i 10, ale wtedy coś kulało, komp działał wolno. Problem polegał na biosie, nie dokończa ogarnąłem dlaczego i odpuściłem. Wróciłem do początkowych ustawień biosie i 7 i działa jak przecinak. Robię obraz kompa na inny zewnętrzny dysk więc łatwo mogę wrócić jak co, ale aktualizowanie mnie wykańcza:-) pozdrawiam T Ps. dzieki
Wili Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2016 Nie będę wydziwiał. Proszę o radę co do sytemu dla mojego lapka. Lenovo z70 - bez sytemu i7 5500 ssd 250 Gb 8 ramu Grafika HD Graphics 5500 oraz GeForce 840M Bez partycji czy podzielić? Jeśli dzielić to jak bo ja chyba nie potrafię i wyszedłem z obiegu :-) Programy takie bardziej edukacyjne office, coś do foto, trochę obróbki zdjęć. Programy do nauki języków. . komp ma działać szybko. Gier nie będę instalował, nie do tego jest przeznaczony, ale nie wykluczam, no może 10% szans. teraz leci na 7 x64 do której mam klucz. Zainstalowałem czysty system z sp1, a później weszły wszystkie łatki. Radzicie jakąś modyfikację czy może uaktualnic do 10?. Pomóżcie proszę. Na początku chciałem dwa systemy na dwóch rożnych partycjach 7 i 10, ale wtedy coś kulało, komp działał wolno. Problem polegał na biosie, nie dokończa ogarnąłem dlaczego i odpuściłem. Wróciłem do początkowych ustawień biosie i 7 i działa jak przecinak. Robię obraz kompa na inny zewnętrzny dysk więc łatwo mogę wrócić jak co, ale aktualizowanie mnie wykańcza:-) pozdrawiam T Ps. dzieki Na forum masz aktualne systemy, więc aktualizacje odpadaja. A jaki system to sam zdecyduj który Ci się lepiej sprawuje i podoba. Nie mniej jednak warto zaktualizowac do W10 choćby na zaś jakby co.
VACek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi