JUZEK Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 A czy strace pliki i zainstalowane programy jak bede chcial zmienic z vmc na vl ??? Cytuj
provectus Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 i tak taki "upgrade" trzeba zrobić przez format wiec przeniesienie plików waznych jest wskazane Cytuj
JUZEK Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 czyli sie nie da VMC zaktuazlizowac ?? Cytuj
JUZEK Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 a samo vmc da sie zaktualizowac ?????? Cytuj
provectus Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 aktualizacje czyli ŁATKI WU to każda, ale ty pytasz o aktualizacje systemu z typu WMC do VL co bez formatu nie da rady Cytuj
JUZEK Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 A CZY DA SIE ZAKTYWOWAC WINDOWS PRO WMC?????????????????????????? Cytuj
crimson Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 A CZY DA SIE ZAKTYWOWAC WINDOWS PRO WMC?????????????????????????? Tak, telefonicznie lub przez skype. Cytuj
JUZEK Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 mozesz mi powiedziec jak sie to robi z gory thx Cytuj
crimson Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 @JUZEK Tutaj masz opisane: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tylko nie używaj kluczy z tego postu, gdyż musisz mieć niezablokowany klucz Windows 8.1 Pro WMC Cytuj
JUZEK Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 niestety zadna komenda nie dziala z pierwszego postu w wierszu poleceń ;/ Cytuj
crimson Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 niestety zadna komenda nie dziala z pierwszego postu w wierszu poleceń ;/ Napisałem Ci wyżej żebyś nie używał kluczy z tego postu, bo nie są to klucze Pro WMC. Spróbuj tego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ps. Następne pytania na temat aktywacji telefonicznej zadawaj tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] , bo trochę off-topic jedziemy. Cytuj
JUZEK Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 tez nci wyskakuje mi takie cos " Uruchom na komputerze z systemem windows w wersji innej niz podstawowa polecenie slui.exe (jakies tamliczby literki), aby wyswietlic tekst bledu. Ja jak instalowalem system to wybralem WIndows 8.1 Professional WMC Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi