patrollooss Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Witam. Pare miesięcy temu zmieniłem stacjonarkę na lapka - HP Pavilion dv6-1302sw . Jego parametry - Procesor Pentium Dual Core T4300 2,1 Pamięć RAM 4GB Karta graficzna ATI Mobility Radeon HD 4530 Testowałem 7kę HP x64, 10tkę Home x64 i jakoś z żadnego nie jestem zadowolony. Nawet jeśli explorer działa w miarę szybko to na każdym systemie przeglądanie stron to jest makabra, co chwilę lagi i spowolnienia. Teraz zainstalowałem Win 10 Extreme i dalej jest to samo. Przeglądarki - i na Chrome i na Firefoxie to samo. Co byście polecili tam wgrać? Jakiś przycięty system? Chcę żeby w końcu strony zaczęły normalnie działać, system chodził szybciutko i prędko się bootował.
xkx Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Spróbuj tego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jest tam dodana możliwość obsługi 4 GB RAM mimo iż jest to system 32 bitowy.
trane Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Witam. Pare miesięcy temu zmieniłem stacjonarkę na lapka - HP Pavilion dv6-1302sw . Jego parametry - Procesor Pentium Dual Core T4300 2,1 Pamięć RAM 4GB Karta graficzna ATI Mobility Radeon HD 4530 Testowałem 7kę HP x64, 10tkę Home x64 i jakoś z żadnego nie jestem zadowolony. Nawet jeśli explorer działa w miarę szybko to na każdym systemie przeglądanie stron to jest makabra, co chwilę lagi i spowolnienia. Teraz zainstalowałem Win 10 Extreme i dalej jest to samo. Przeglądarki - i na Chrome i na Firefoxie to samo. Co byście polecili tam wgrać? Jakiś przycięty system? Chcę żeby w końcu strony zaczęły normalnie działać, system chodził szybciutko i prędko się bootował. Proponuję zainstalować dysk SSD, zadziała to zdecydowanie lepiej, niż kombinowanie z systemami, szczególnie tymi mocno pociętymi:-)
Rekomendowane odpowiedzi