VACek Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam poszukuję najlepszego oprogramowania dla leciwego routera TP-Link TL-WR740N ver. 2.4 może być też mod, ważne by się nie sypał i sprawnie działał Obecne oprogramowanie: 3.12.4 Build 100910 Rel.57694n Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez M4TEUSZ
razor1995 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2016 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Więcej tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ostrzegam, że jak coś padnie, to czeka Cię przywracanie stocka terminalem
VACek Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2016 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Więcej tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ostrzegam, że jak coś padnie, to czeka Cię przywracanie stocka terminalem Ale czy są stabilne co ciekawego wnoszą ?
razor1995 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Proszę: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jak stabilne są Ci nie powiem, bo nie mam takiego routera. Z doświadczenia z Tp-Linkami wiem, że jak na OpenWRT gdzieś źle klikniesz, to do stocka trzeba wracać terminalem i konsolą, tak dla przestrogi
VACek Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2016 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Więcej tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ostrzegam, że jak coś padnie, to czeka Cię przywracanie stocka terminalem To co mi podałeś to jest do wersji 4 routera ja mam niestety ver. 2.4 wgranie powyższej grozi uśmierceniem rutka ;/
Seba84 Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam,Zdaje sie, że 100910 (z 10/09/10) to faktycznie ostatni firmware dla TL-WR741N / TL-WR741ND wersji V2. Bynajmiej ten widoczny na stronie producenta. A od tamtego poprawiono wiele w kwestiach bezpieczeństwa, zatem 'Directory Traversal Attack' czy inne niebezpieczeństwa czyhają na użytkowników.
VACek Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam, Zdaje sie, że 100910 (z 10/09/10) to faktycznie ostatni firmware dla TL-WR741N / TL-WR741ND wersji V2. Bynajmiej ten widoczny na stronie producenta. A od tamtego poprawiono wiele w kwestiach bezpieczeństwa, zatem 'Directory Traversal Attack' czy inne niebezpieczeństwa czyhają na użytkowników. To już zbędne kupiłem Tl-WR841N
piosylant Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 Do tego routera (swoją drogą bardzo udany, stabilny i tani sprzęt z obsługą 802.11 b/g/n, przez co dość popularny) polecam DD-WRT. Soft dostępny jest do wszystkich wersji sprzętowych ([Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - w pole wyszukiwania wpisz 740n). 740N jest przyzwoicie wykonany i nie psuje np. przez lipny montaż, czy słabe podzespoły. DD-WRT na WR-740N daje nam zupełnie nowy router z masą nowych funkcji, przyjazny interfejs Linksysa, możliwość wyboru języka polskiego i wzorową stabilność. Wielokrotnie wykorzystuję go przy modyfikacjach i rozszerzaniu sieci klientów. Również poza domem, choć w miejscach osłoniętych od opadów atmosferycznych. Jedna z tych sieci zawiera szeregowo połączone dwa routery w nieogrzewanym garażu. Działa stabilnie od sierpnia 2012. Wszystko na DD-WRT. Dla siebie - polecam, bo stabilne. Dla kogoś - nie polecam, po uruchomieniu nie zarobisz na serwisie.
m4s Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi