wooshaq Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2016 Witam ,dreczy mnie taki oto problem po aktywacji windowsa w wersji enterprise. Otoz po kazym bootowaniu musze kliknac na ikonke uzytkowika co mnie bardzo irytuje, chodzi mi o okran przed wpisywaniem hasla (ktorego nie mam i po wyborze uzytkownika nastepuje autologowanie). W linku ponizej podaje link do podobnego ekranu co mnie przesladuje tyle ze z tym wyjatkiem iz ja mam tylko jednego usera do wyboru co w gruncie rzeczy nie ma sensu. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Czy jest sposob by to obejsc i windows przy wlaczaniu automatycznie wynieral uzytkownika?
m4s Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2016 Ten program Ci pomoże: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ściągnąć uruchomić dać Disable - zobaczymy jaki będzie efekt.
zaba44 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2016 Może na początek spróbuj tego: Ja w ten sposób się loguje automatycznie mimo konta microsoft. W przypadku konta bez hasła też powinno działać.
m4s Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2016 @zaba44 dobrze proponuje bo ten sposób przyjmuje puste hasła.
Rekomendowane odpowiedzi