Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem. Mam zwyklego proffesionala 7 windowsa i mam straszne przycinki, uzycie CPU po 100% w pulpicie.Sepcyfikacja wygląda na stepujaco

Ram:DDR3 GOODRAM 4gb 1333MHZ

PLyta-gigabyte ga 770t d3l
procesor:amd phenom x2 555 black edition 3,2ghz. nie mogę oblodokowac 2 rdzeni nie wiem dlaczego
karta graf:hd 5770 1gb ddr5 dx 11
zasilacz:FORTON 500W

Szukam fajnego kastrata, na którym pogram sobie w Gta 5 na najnizszych nawetby,odpale kilka kont w metinie,przeglądarka nie bedzie mulić. i co wgl bym mogl dokupić jak najtanszym kosztem,żeby wydajnosc skoczyla? Plyta na AM3. budżet do 600złoty używki.

Opublikowano

Teoretycznie każdy system w wersji x64 od Visty do 10 powinien tutaj hulać tak w pełnej jak i okrojonej wersji. 

Jeśli chcesz kastrata to spróbuj np: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Mam problem z niestabilnością systemu.. nie wiem czy to wina ramu czy po prostu procesora ze starości.. jak kręcilem do 3,9 przy chlodzeniu miedzianym to strasznie wariowal w Watch dogsie... Nie wiem czy wrócic na starą platformę asrock h61m v-s z celeronem g550? 2 rdzeniowym 2,6*2? Czy bawić się na tym amdku.. Wgl wiesz dalczego nie moge odblokowac 2 rdzeni pozostałych?: )

I po prostu zostawić sobię tą grafike? Bo mam jeszcze radeona hd 4850 1gb ddr5 256 bit..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie