Neko-kun Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam!Mam laptop Lenovo Z51-70 z systemem windows 7 (x64) i szukam gdzie znajdują się sterowniki do klawiszy funkcyjnych.Klawisze działają ale jakoś zainstalowało mi sterowniki i nie moge znaleźć gdzie są zainstalowane. Ponieważ gdy są zainstalowane głośność można zmieniać tylko od 0-10 przez co niewygodnie korzysta się z Laptopa przy graniu lub filmach.Na screenie pokaże co wyskakuje podczas wciśnięcia klawisza funkcyjnego i głośności. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Hells Angels Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 Klawisz Windows+R następnie polecenie "mmc devmgmt.msc" i w menadżerze wyszukać sterownik potem albo przywróć sterownik lub odinstaluj. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
krzycho59 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam, Neko-kun spróbuj tym programem --->[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] pobiera stery ,używam go i szczerze nie mam problemu ze sterami.
Neko-kun Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 Dziękuje za odpowiedzi. Znalazłem że mam zainstalowany Lenovo Utility. Wystarczyło odinstalować i działa tak jak chciałem
Gość Devhost97 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Problem rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi