Near24 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Mam problem gdy włączam aplikacje np. Muzyka zaczyna się ładować i się minimalizuje jak gdybym wcisnął klawisz windows ze wszystkich aplikacji działa tylko Internet Explorer (Podczas instalacji nie było żadnych błędów Winodows 8.1 Pro x64 , komputer na pewno spełnia wymagania windowsa) Cytuj
Near24 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Nagrywałem na pendrive za pomocą Rufusa Cytuj
Shadow Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ja też mam problem z aplikacjami. Ani IE, ani bing ani wybór przeglądarki microsoft . Sprawdziłam sumy kontrolne a one się zgadzają . Pobierałam już 7 razy i instalowałam na usb za pomocą rufusa. Instalowałam AIO - Windows 8.1 core 64 bit, Windows 8.1 core 86 bit, windows 8.1 professional 64 bit oraz 86 bit oraz Windows VLK 64 bit i 86 bit. Ciągle ten sam problem. próbowałam bez pobrania poprawki z wyborem przeglądarki ale to nie pomogło. Po prostu nie wiem co robić. Cytuj
MarcinG Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ja też mam problem z aplikacjami. Ani IE, ani bing ani wybór przeglądarki microsoft . Sprawdziłam sumy kontrolne a one się zgadzają . Pobierałam już 7 razy i instalowałam na usb za pomocą rufusa. Instalowałam AIO - Windows 8.1 core 64 bit, Windows 8.1 core 86 bit, windows 8.1 professional 64 bit oraz 86 bit oraz Windows VLK 64 bit i 86 bit. Ciągle ten sam problem. próbowałam bez pobrania poprawki z wyborem przeglądarki ale to nie pomogło. Po prostu nie wiem co robić. Witam. Ja też miałem ten problem. Ostatecznie nie rozwiązałem go tylko obszedłem. Zainstalowałem ten: Windows 8.1 AIO 20in1 x64 en-US Pre-Activated DaRT 8.1 Dec2013 (jak wskazuje nazwa to wersja angielska) a później doinstalowałem language pack z j. polskim. Oczywiście jeśli ktoś rozwiąże problem z kafelkami to z chęcią przeczytam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi