Jar3k Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 Siemanko! Posiadam chwilowo Windows 7 i chciałbym zaktualizować go do Windows 8.1 w wersji PRO z tego forum. Ale pojawia się mały problem, ponieważ nie mam żadnego pena powyżej 4GB a mój napęd DVD się spalił i nie mam jak tego zrobić. Wpadłem na pomysł, że zainstaluje go z dysku ew. zaktualizuję go. Ale gdy uruchamiam na moim Win 7 instalke Win 8.1 instalator zatrzymuję i wyłącza się zaraz po uruchomieniu ; / Ściągnąłem już drugą wersję Win 8.1 i nadal to samo ; / Ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj
adamkon Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 Siemanko! Posiadam chwilowo Windows 7 i chciałbym zaktualizować go do Windows 8.1 w wersji PRO z tego forum. Ale pojawia się mały problem, ponieważ nie mam żadnego pena powyżej 4GB a mój napęd DVD się spalił i nie mam jak tego zrobić. Wpadłem na pomysł, że zainstaluje go z dysku ew. zaktualizuję go. Ale gdy uruchamiam na moim Win 7 instalke Win 8.1 instalator zatrzymuję i wyłącza się zaraz po uruchomieniu ; / Ściągnąłem już drugą wersję Win 8.1 i nadal to samo ; / Ma ktoś jakiś pomysł? kup sobie pena co najmniej 8GB ; w markecie dostaniesz za 29 zł Cytuj
exe9812q Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 live cd i winntsetup wypakowujesz/montujesz iso na HDD i wybierasz przy pomocy winntsetup plik install.wim (zawsze tak instaluje- szybko i wygodnie) Cytuj
Gość jmtzs Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Pobierasz program rufus. 1.4.1 zgrywasz wszystko z tego dysku jak na usb masz:) podłaczasz i odpalasz rufus. i wrzucasz obraz:) Cytuj
kamthedog Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 witam,ja natomiast mam zainstalowany windows 8x64 pro i wszystko dziala bez problemu.Kiedy probuje zaktualizowac do 8.1 to mowi mi ze:"nie mozna zwerifikowac identyfikatora produktu"(mam pirata) a kiedy probuje zainstalowac swieza kopie (po formacie dysku i z pentdriva) to wszysko instaluje pieknie i NAGLE ZAWIESZA sie przy"INSTALOWANIE URZADZEN" MIEDZY 30-40%.CO ROBIC?mam problem z kazda wstawka 8.1.POOMOCY!!!?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi