Guest Devhost97 Posted December 4, 2015 Report Posted December 4, 2015 Siema, Dziś po południu jadę odebrać po części do PC którego składałem koledze, i wieczorkiem wezmę się za instalacje systemu (8.1 x64). Jednak przed instalacją systemu chciałem się przygotować w najnowszą wersje sterowników pod ten zestaw. A więc: CPU: i3-4370 Mobo: ASUS B85M-K GPU: R7 370. Za pomoc z góry dzięki
WinSxS Posted December 4, 2015 Report Posted December 4, 2015 No proste że koledze, bo Ciebie nie stać Ściągaj ze stron Intela (SATA/chipset) i AMD (grafa). Sieciówkę ściągaj... z nie wiem skąd.
m4s Posted December 4, 2015 Report Posted December 4, 2015 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
tyratim Posted December 4, 2015 Report Posted December 4, 2015 Zazwyczaj Asus do płyty głównej , dodaje płytę instalacyjną z wszystkimi sterownikami jakie powinny być na tej płycie
Nieobecny Posted January 11, 2016 Report Posted January 11, 2016 bios: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nie wiem czy nie będzie potrzebny ten sterownik ze strony Asus - Utilities: ASUS_AMDA00_ACPI for Windows 7 32/64bit & Windows 8 32/64bit & Windows 8.1 32/64bit
Guest Devhost97 Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Problem rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Recommended Posts