FAFAŁ Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 Na windowsie jest tego sporo to fakt . Jednak i na Linuksa coś się znajdzie . I o to mamy przed sobą conky Trafiłem całkiem przypadkowo na niego , oczywiście instalacja z synaptica nie podziałała . Jednak chwila szukania i trafiłem na ten opis . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] I jak by się komuś nie chciało : Odpalamy terminal i klepiemy w nim su (nie wiem jak na ubu i debianie , podaje przepis na minta ) Po wpisaniu swojego hasła kopiuj wklej: apt-get install conky conky-all apt-get install curl lm-sensors hddtemp Działa jak trzeba .Konfiguracyjny plik znajdziemy tu:/etc/conky/ [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mój pliczek konfiguracyjny [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dodatkowe przydatne stronki : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
razor1995 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Ja sobie konfiguruję taki: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi