lotar88 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 Witam, spotkałem sie z problemami dotyczącymi zgodności windows 8.1 z kluczem a mianowicie czasem trzeba zainstalować windows 8.0 aby użyć przypisanego klucza windows (do danego lapka) i dopiero potem ściagać mase aktualizacji by zainstalować windows 8.1 (co trwa czasem i 2 dni....) i następnie znowu ściągać aktualizacje by dostać powiadomienie o windows 10. Mam spory problem by znaleść instalke windows 8.0 z zintegrowanymi poprawkami bezpośrednio przed wyjściem aktualizacji do win 8.1 a instalke windows 8.1 z zintegrowanymi poprawkami bezpośrednio przed powiadomieniem z aktualizacją do win10 też by sie przydała lecz to chyba łatwiej znaleść. Jeśli ktoś wie gdzie to mozna znaleść z AKTUALNYMI linkami to poprosił bym o pomoc i dzięki z góry
bison616 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 instaluj win 10th2 podając klucz z win8 powinno działać
lotar88 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2015 nie będzie działać jeśli wcześniej na tym laptopie nigdy nie był zaklepytwany klucz windows 10, czyli jak dostaje kompa do naprawy a tam jest windows 8. to musze miec wndows 8.0 zainstalować go potem sciagać wszystkie poprawki by zaktualzować go do windows 8.1 i znowu poprawki by dostać powiadomienie do windows 10. dlatego pytałem o windows 8.0 z poprawkami przed wyjsciem windows 8.1
Nieobecny Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2015 Zainstaluj Win 8.1 za pomocą Media Cration Tool, wtedy powinien od razu działać klucz od Win 8, a następnie Win 10 za pomocą MCT jako aktualizację systemu - nie potrzeba instalować żadnych poprawek. Poczekaj aż system się aktywuje i już możesz zrobić czystą instalkę Win 10.
Rekomendowane odpowiedzi