Skocz do zawartości

Win 8/8.1 instalki z poprawkami - zgodność z kluczem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, spotkałem sie z problemami dotyczącymi zgodności windows 8.1 z kluczem a mianowicie czasem trzeba zainstalować windows 8.0 aby użyć przypisanego klucza windows (do danego lapka) i dopiero potem ściagać mase aktualizacji by zainstalować windows 8.1 (co trwa czasem i 2 dni....) i następnie znowu ściągać aktualizacje by dostać powiadomienie o windows 10.

Mam spory problem by znaleść instalke windows 8.0 z zintegrowanymi poprawkami bezpośrednio przed wyjściem aktualizacji do win 8.1

a instalke windows 8.1 z zintegrowanymi poprawkami bezpośrednio przed powiadomieniem z aktualizacją do win10 też by sie przydała lecz to chyba łatwiej znaleść.

Jeśli ktoś wie gdzie to mozna znaleść z AKTUALNYMI linkami to poprosił bym o pomoc i dzięki z góry

Opublikowano

nie będzie działać jeśli wcześniej na tym laptopie nigdy nie był zaklepytwany klucz windows 10,  czyli jak dostaje kompa do naprawy a tam jest windows 8.  to musze miec wndows 8.0 zainstalować go potem sciagać wszystkie poprawki by zaktualzować go do windows 8.1 i znowu poprawki by dostać powiadomienie do windows 10.

dlatego pytałem o windows 8.0 z poprawkami przed wyjsciem windows 8.1

Opublikowano

Zainstaluj Win 8.1 za pomocą Media Cration Tool, wtedy powinien od razu działać klucz od Win 8, a następnie Win 10 za pomocą MCT jako aktualizację systemu - nie potrzeba instalować żadnych poprawek. Poczekaj aż system się aktywuje i już możesz zrobić czystą instalkę Win 10.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie