HexQ Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Witam wszystkim. Szukam informacji czy jest możliwość zmiany ścieżki docelowej instalacji "dodatków" aplikacji i gier. Nie ukrywam trochę mnie denerwuję (ponieważ mam mały dysk pod system) kiedy po instalacji programu/gry cześć jej danych (zapisy gier albo biblioteki programu Eclipse) tworzą się w folderze użytkownika albo w Moje Dokumenty. Czy jest możliwość zmiany tych ścieżek w rejestrze albo inny sposób? Jeżeli tak to prosiłbym o jakiś tutorial.
razor1995 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 PPM na Dokumenty i przenosisz, gdzie chcesz Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka
HexQ Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Wiem, że jest to możliwość ale nadal zostaje problem "zaśmiecania" foldera użytkownika.
stens Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Może to Cię zainteresuje
Rekomendowane odpowiedzi