br4kus Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 Działające aplikacje Facebook oraz FB Messenger dla Androida M. "Poprawki" zrobione przez użytkownika XDA @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Jak mówi autor, zostały usunięte niepotrzebne biblioteki, które uniemożliwiały działanie aplikacji na najnowszym systemie Google. Testowane na VRToxin, CM13.0 oraz AOSParadox Project na Moto G. Link: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
WinSxS Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 Czy wycięcie tych bibliotek sprawi, że Messenger pod Kitkatem będzie lżejszy?
br4kus Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 To są biblioteki wycięte dla M, nie robi to nic, że apka jest lżejsza
Piterosky Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 Kiedy te aplikacje FB zostaną wkońcu zoptymalizowane... Niedosyć,że nawet stare wersje potrafiły ciąć telefon.
C9S Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 fb lite polecam tylko ma mniej opcji
Piterosky Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 fb lite polecam tylko ma mniej opcji Już używałem i mam go dość, nie dość wkurzający, bo inny wygląd ( wiem przesadzam), to trochę śmiech na sali,że devowie facebooka nic nie umieją.
Rekomendowane odpowiedzi