Windows 10 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Witam Aktywacja jest na 180 dni kiedy minie 175 dni należy znowu aktywować! Zawsze trzeba uruchamiać na prawach administratora! UWAGA! Serwer wykorzystywany w aktywatorze czasami nie działa wtedy nie można aktywować!Pewnie każdy z was próbował wszystkich aktywatorów ale żaden nie działałPrzedstawiam wam aktywator który zawsze działa!Więc zaczynamy - Aktualizacja 13-02-2014r. Poprawiono system sprawdzania dni. 1)Pobieramy aktywator link: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Skan: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]2)Uruchamiamy aktywator jako administrator [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]3)Wybieramy aktywacje systemu windows wpisujemy 1 i wciskamy enter [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]4)Wyłączamy antywirusa i firewalla następnie wpisujemy 1 i wciskamy enter [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 5)Teraz aktywator pyta czy używaliśmy haktywatorów jeśli tak trzeba sformatować komputer jeśli nie, wpisujemy 1 i wciskamy enter [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]6)Teraz wybieramy system który mamy zainstalowany na komputerze wpisujemy numer i wciskamy enter [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]7)Wybieramy edycję systemu którą mamy zainstalowaną na komputerze wpisujemy numer i wciskamy enter [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]8)Pojawią się takie okna w każdym wciskamy OK [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]9)System został aktywowany teraz sprawdzimy kiedy licencja się skończy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 10)Uruchamiamy aktywator jako administrator jeszcze raz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]11)Wpisujemy 2 i wciskamy enter [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]12)Pokaże kiedy licencja się kończy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Jeśli komuś się nie aktywuje musi jeszcze raz aktywować Aktywator nie działa na systemach z Windows Media Center i na wersji Core!Like jako podziękowanie proszę Cytuj
desperadoss Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2013 Nie zadziałało mi na Windows 8.1 Pro z Windows Media Center Tak, wiem w wyborze systemu w tym aktywatorze nie było tego systemu. Jaki jest sposób na mój wyżej wymieniony system? Proszę uprzejmie o pomoc. Dziękuję. Cytuj
provectus Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2013 tak samo..wywal aktywatora i po problemie Cytuj
Windows 10 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2013 @desperadoss Ten aktywator aktywuje Windows 8.1 Pro ale bez Windows Media Center nigdzie jeszcze nie widziałem sposobu jak aktywować Windows 8.1 Pro z Windows Media Center Cytuj
LordVladek Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witam, mam mały problem, otóż jakiej wersji systemu nie wybrałbym to wyświetla mi ten oto komunikat: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jest jakiś sposób na naprawę tego? Cytuj
Kopamatakawapl Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mam ten sam problem co vladek. Mam windows 8.1 Professional (chyba, nie mam pojęcia gdzie to sprawdzić, ale o ile pamiętam, to ściągałem 8.1 Professional) i wyskakuje mi ten kod błędu. Używałem aktywatora KMS, nie wiem czy go odinstalować, czy co. @Edit Dodam, że przy sprawdzaniu aktywacji wyświetla komunikat, że system został trwale aktywowany, a gdy włączam komputer, pokazuje info, że niedługo licencja wygaśnie. Cytuj
maniek1310 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 @Kopamatakawapl wersję systemu operacyjnego można sprawdzić poprzez : 1. Wejdź do konsoli (cmd.exe) 2. W konsoli wpisz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Kopamatakawapl Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 @Kopamatakawapl wersję systemu operacyjnego można sprawdzić poprzez : 1. Wejdź do konsoli (cmd.exe) 2. W konsoli wpisz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] "Caption Microsoft" To tyle. Czy jeżeli aktywowałem kiedyś aktywatorem KMS, to muszę przeinstalować system na nowo? Trochę mi się nie chce tracić wszystkich plików z dysku C, natomiast chciałbym mieć znów aktywowany system. Gdy chciałem aktywować na nowo, nieważne jakim programem, to i tak wyskakiwały błędy typu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] albo "nie można odnaleźć produktu". Proszę o pomoc Cytuj
adamkon Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 To tyle. Czy jeżeli aktywowałem kiedyś aktywatorem KMS, to muszę przeinstalować system na nowo? Trochę mi się nie chce tracić wszystkich plików z dysku C, natomiast chciałbym mieć znów aktywowany system. Gdy chciałem aktywować na nowo, nieważne jakim programem, to i tak wyskakiwały błędy typu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] albo "nie można odnaleźć produktu". Proszę o pomoc Coś czuję , że nie obejdzie się bez formatu i install ; ale spróbuj jeszcze KMSAuto Easy 1.06.V6 Cytuj
Kopamatakawapl Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 Coś czuję , że nie obejdzie się bez formatu i install ; ale spróbuj jeszcze KMSAuto Easy 1.06.V6 Aktywowałem jakimś innym programem niby na 180 dni, [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ale nadal pokazuje mi, że licencja niedługo wygaśnie. Już nie mam napisu, że system nie jest już nieaktywowany, ale pierdzialą mi, że niby teraz licencja niedługo wygaśnie. Cytuj
wmajonez Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ci co aktywowali. Działa Wam sklep i inne kafelki jak np. pogoda, giełda, sport? Cytuj
Marley Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Działa Wam sklep i inne kafelki jak np. pogoda, giełda, sport? U mnie wszystko działa bez zarzutu. Cytuj
Windows 10 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 @LordVladek Jeśli wyświetla ci się ten komunikat masz inny system albo masz windows media center Cytuj
bexik9294 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 CO mam zrobić czeby dzialalo Cytuj
marioak6 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 thx! z Windows 8.1 - ProVL x64 GA od Mr.T działa idealnie. Cytuj
maciek1o3s Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2014 Co mam zrobić ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Przy innych aktywatorach to samo, KMS Pico 9.1.3 nie działa. Dlaczego tak mi się stało? Czym najlepiej aktywować system? (poprzedni aktywator nie dodał mi opcji korzystania ze sklepu itd) Cytuj
Windows 10 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 @maciek1o3s masz wersje Core? na wersji core nie działa Cytuj
Windows 10 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 - 13-02-2014r. Poprawiono system sprawdzania dni. Dodano ważne informacje na forum. Cytuj
Gość Johny12 Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 WitamMam mały proble gdy wyskakuje mi "czekać trwa aktywowanie produktu" Po chwili pojawia się błąd [błąd:0xC004F074 Usługa licencjonowania oprogramowania zgłosiła, że nie można aktywować komputera.Nie można nawiązac połączenia z usługą zarządzania kluczami. Dodatkowe informacje można znalezć w dzienniku zdarzeń aplikacji.] Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem co mam zrobić Cytuj
jajqo Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam na forum Niestety ta metoda nie działa (albo już nie działa) czysta instalacja win 8.1 Pro VL ( 64bit) , wyłączony windowsowy firewall , wyłączony Defender i wyskakuje error tak samo jak koledze wyżej sprawdzałem wielokrotnie więc lipa :| edit: aktywowałem system dzięki KMSpico....ciekawe na jak długo Cytuj
exe9812q Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 pakiet roznych aktywatorow: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (do testow itd.) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi