italo11 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Ikony do Win 10 / 8,1 akurat goszczą u mnie także miłej zabawy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] link [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
djrys Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 italo brak ikony sieci i nie da się włączyć koło zegara Cytuj
lelo Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 brak ikony sieci jak ja dodac do paska Cytuj
italo11 Opublikowano 5 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 spojrzę jeszcze raz na nie . Cytuj
italo11 Opublikowano 5 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 OK POPRAWIONE [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
djrys Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 potwierdzam już wszystko działa Cytuj
provectus Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 jakby ktoś potrzebował resetowania ikon [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i tez to dodaj na wszelki wypadek Cytuj
Arizona Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 Odkopałem trochę temat mmm @provectus czy miał byś jeszcze ten plik do resetowania ikon bo link nie działa był bym wdzięczny .... swoją drogą jest restor ikon gdy po za instalowaniu odpali się instalke jeszcze raz lecz do stanu oryginalnego z przed instalowania nie przywraca dlatego pytam o jakis restor ikon Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi