Skocz do zawartości

Windows 8 / 8.1

Gość kolega123123

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kolega123123
Opublikowano

Witam mam pytanko potrzebuje do szkoły obraz płyty i nie wiem czy windows 8 czy 8.1 żeby potem robić 10 :P

Wersja najlepiej Home posiada ktoś link ? :(

Bo na darkwarez nie mogę znaleźć tej wersji.

Opublikowano

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Windows 8.1 with update 3 RTM / PL

Obrazy z MSDN datowane na 15.12.2014
zawierające najnowszy "[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]"

Wszystkie wersje w języku polskim.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Windows 8 RTM / PL

Obrazy z MSDN datowane na 15.08.2012

Wszystkie wersje w języku polskim.

Gość kolega123123
Opublikowano

Czy potrzeba do nich aktywatora itp ?

I to jest wersja home czy jaka ? :D

Opublikowano

Czy potrzeba do nich aktywatora itp ?

I to jest wersja home czy jaka ? :D

A się domyśl. Nikt za darmo nie da Ci oryginalnego klucza, a aktywator tylko na 180dni aktywuje. Win 7 tez zaktualizujesz do w10.

A co do obrazów windowsa u nas na forum masz ich od groma :)

Opublikowano

Tylko ja potrzebuje home wersje :(

System Windows 8 doczekał uproszczenia w kwestii edycji. Dla porównania, Windows 7 wydany został w sześciu edycjach, w tym dwie różne dla użytkowników domowych (Home Basic oraz Home Premium), dwie dla firm (Professional oraz Enterprise) oraz jedna dla krajów rozwijających się (Starter) i najbogatsza edycja Ultimate.

Windows 8 doczekał się znacznego uproszczenia w tej kwestii, zarówno w nazewnictwie, jak i ilości edycji. Wyróżnić można wyłącznie cztery edycje:

• Windows 8 - standardowa wersja dla użytkowników domowych
  • Windows 8 Pro - bogatsza wersja bardziej wymagających użytkowników
  • Windows 8 Enterprise - najbogatsze wydanie z całym kompletem funkcji oraz narzędzi dla małych i średnich przedsiębiorstw
  • Windows RT - wydanie dedykowane urządzeniom opartym o architekturę ARM
  •  
Opublikowano

A czym się różni windows 8 n od windows 8 (bez n) ?

Wersje N systemu Windows 8.1 i Windows 8 nie zawierają technologii multimedialnych, takich jak program Windows Media Player czy aplikacja Aparat. W celu odtwarzania lub tworzenia dysków CD audio, plików multimediów cyfrowych i dysków DVD wideo, organizowania zawartości w bibliotece multimediów, tworzenia list odtwarzania, konwertowania dysków CD audio na pliki multimediów cyfrowych, wyświetlania informacji o wykonawcach i tytułach dla plików multimediów cyfrowych, wyświetlania grafiki albumów dla plików muzycznych, transferowania muzyki do osobistych odtwarzaczy muzycznych oraz nagrywania i odtwarzania programów telewizyjnych po zainstalowaniu systemu Windows 8.1 lub Windows 8 należy zainstalować odtwarzacz multimedialny i inne oprogramowanie firmy Microsoft bądź innej firmy

Gość kolega123123
Opublikowano

Wersje N systemu Windows 7, przeznaczone dla klientów mieszkających w krajach wchodzących w skład Europejskiego Obszaru Gospodarczego oraz w Chorwacji i Szwajcarii, zostały opracowane z myślą o jak najlepszym wykorzystaniu funkcji systemu Windows 7 oraz zaoferowaniu dodatkowych możliwości wyboru.

Mogę ściągnąć windows bez n ? :D

Opublikowano

Wersje N systemu Windows 7, przeznaczone dla klientów mieszkających w krajach wchodzących w skład Europejskiego Obszaru Gospodarczego oraz w Chorwacji i Szwajcarii, zostały opracowane z myślą o jak najlepszym wykorzystaniu funkcji systemu Windows 7 oraz zaoferowaniu dodatkowych możliwości wyboru.

Mogę ściągnąć windows bez n ? :D

Przecież Ci napisałem, że wersja N nie ma Windows media player, i to najważniejsza różnica, smialo sciagaj bez N

Gość kolega123123
Opublikowano

Mam problem skąd skombinować cd key ? Bo bez cd keya nie da się zainstalować :(

Gość kolega123123
Opublikowano

No wiesz nie znam się :( A jeżeli już będę mieć ten cd key to potem aktywatorem będę musiał aktywować ?

Gość kolega123123
Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi klucz który użyłem to ten z boku obudowy komputera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie