Webcio96 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Cześć tak jak w temacie mam problem pobrały mi się aktualizacje do win8 więc stwierdziłem że je zainstaluje. Uruchomiłem ponownie komputer aktualizacje zaczęły się instalować niby wszystko dobrze aktualizacje się zainstalowały komputer uruchamia się i wyskakuje mi informacja że aktualizacje nie zostały zainstalowane poprawnie i że zostają odinstalowane i teraz mam tak cały czas co dwa dni nie wiem co robić Edytowane 9 Października 2015 przez razor1995 Cytuj
VACek Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Jaki dokładnie system, mod czy nie? Cytuj
iHusky05 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2015 Spróbuj wejść w Windows Update i nacisnąć na aktualizacje które nie zostały zainstalowane z powodu błędu (będzie taki biały X na czerwonym obramowaniu) i sprawdź ktore to aktualizacje, potem je odznacz i spróbuj ponownie je zainstalować. Cytuj
m4s Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2015 Ja bym zaczął od standardowej procedury: 1- wyłączenie usługi Windows Update 2 - zmiana nazwy katalogu SoftwareDistribution na SoftwareDistribution.old 3 - włączenie usługi Windows Update 4 - wyszukanie aktualizacji i zainstalowanie. Jak to nie pomoże to: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi