adrianjanek19 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam. Jest może Automapa na Windows Phone 8.1 ?? Edytowane 4 Września 2015 przez razor1995
0 peerik Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) AM na wp jest, ale beta testy. Here Drive jest dobrą nawigacją, jedynie punktów pośrednich brakuje. Edytowane 4 Września 2015 przez razor1995
0 razor1995 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Jest appx do instalacji przez kompa, ale u mnie nie działa Jutro dam linka.
0 adrianjanek19 Opublikowano 3 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) dzięki kolego bo zmieniam tel i zastanawiam sie czy andro czy windows jakie funkcje posiada automapa na windows phone a stosunku do androida? czy takie jak normalna navi na windows ce?? Edytowane 4 Września 2015 przez razor1995
0 peerik Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2015 jakie funkcje posiada automapa na windows phone a stosunku do androida? czy takie jak normalna navi na windows ce?? Przyjrzyj się Here Drive, nie zawiodła mnie i dobrze prowadzi, jedyne co moge zarzucić to brak punktów pośrednich. Co do zakupu też lepiej wstrzymaj się przynajmniej premiery w10m żeby zobaczyć co ten system oferuje. Wtedy dopiero moim zdaniem będziesz mógł podjąć dobrą decyzje. Windows ce to nie to samo co windows phone oraz w10m
0 razor1995 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Łapcie inka do appx AutoMapy - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. U mnie nie działa Wymagany odblokowany developersko Windows Phone 8.1 lub Windows 10 z opcjami deweloperów. Instalacja via WP Application Deployment 8.1. Źródło: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]all credits @djtonka & Aqurat jakie funkcje posiada automapa na windows phone a stosunku do androida? czy takie jak normalna navi na windows ce??Tego Ci nikt z nas nie powie, bo zakładam, że nikt z forum nie dostał się do testów, a appx, który podlinkowałem jest bardzo chimeryczny i nie zawsze się instaluje. Jest Hołowczyc, nawigacja działa, czego chcieć więcej Edytowane 4 Września 2015 przez razor1995
0 adrianjanek19 Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 racja kolego. tylko podobno na windows ce auto posiada wiecej niz na andku funkcji i mysle ze na win phone tez tak bedzie
0 razor1995 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 Windows CE to całkowicie inna platforma !! Nie ma sensu odnosić się do tej wersji, bo nie ma porównania. Wersja na WP będzie miała dokładnie te same funkcje, co jej odpowiednik na Androida.
0 Gość Devhost97 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 @razor1995 u mnie akurat działa plik appx (W10M b10512). Jedyny problem jaki z nim jest to taki, że ci co nie dostali się do testów (nie zostali wpisani na liste testerów) będą mogli jedynie użyć darmowej 7 dniowej licencji na mape.
0 razor1995 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 coraz bardziej kusi mnie instalacja 10512
0 peerik Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 coraz bardziej kusi mnie instalacja 10512 Tylko żebyś nie marudził później jak większość tych "insiderów" na niestabilność systemu i twierdzenie że m$ wydał nieskończony system. Co do tematu nadal polecam Here Drive, możesz również sprawdzić inne dostępne zamiast na siłe szukać czegoś co jest w wersji beta. A najlepiej przyjrzyj się temu że większość aplikacji będzie miało premiere nie szybciej niż premiera w10m, zaraz wychodzi nowy system który dostaną prawie wszystkie Lumie i najzwyczajniej nie opłaca pisać im sie apek na starszy system a później od nowa bo API jest inne.
0 razor1995 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Tylko żebyś nie marudził później jak większość tych "insiderów" na niestabilność systemu i twierdzenie że m$ wydał nieskończony system. Testowałem każdy build łącznie z pierwszym, nieoficjalnym Mnie niczym nie zaskoczysz Wiem doskonale czym jest beta, przetestowałem ich chyba najwięcej na forum
Pytanie
adrianjanek19
Witam. Jest może Automapa na Windows Phone 8.1 ??
Edytowane przez razor199511 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi